Nieuws

 • Herdenking voor overlijden van Theo Mariano di Calouta op 19 Mei 2018, te Zwijndrecht
  Het Bestuur van Giri Asih organiseert een herdenkings moment in Zwijndrecht.
  De herdenking vindt plaats op 19 Mei 

  Inloop 13:30
  Start 14:00
  Eind 18:00

  Locatie:
  Spektakel Zwijndrecht
  Norderstedtplein 10
  3332 GK Zwijdrecht.

  Iedereen is uitgenodigd om langs te komen. Laten we samen een glas heffen op Theo!
  Wij hopen jullie te kunnen verwelkomen in Zwijndrecht.

  mvg,
  Het Bestuur van Giri Asih

 

 

 • Benefiet van Giri Asih, een gezellige en succesvolle bijeenkomst
  Update: 3 januari
  GiriAsih-232.web
  Op zondagmiddag 22 december was de zaal van Festino in Zwijndrecht helemaal vol met vrienden, donateurs en belangstellenden. Gekomen om te horen
  over de stichting Giri Asih en de ontwikkelingen in Pohsanten, Bali. En natuurlijk ook om geld bij elkaar te brengen voor het goede doel. Er waren meer dan 200 plaatsen verkocht, waarmee het bij voorbaat al een succes genoemd mocht worden. Maar ook op de avond zelf kon er nog gedoneerd worden, bijv. door de aankoop van een van de schilderijtjes die door de kinderen zelf gemaakt zijn en die onder leiding van Yvonne Keuls geveild werden.Er zijn 6 schilderijtjes geveild en die brachten allemaal rond de € 50 op, geweldig natuurlijk. Ook voor de kinderen die op deze manier zelf ook een bijdrage leverden aan de opbrengst.
  De avond werd begonnen met een skype verbinding met de kinderen in het tehuis, daar draait het uiteindelijk allemaal om.Daarna was er een aantal optredens van artiesten die dit allemaal belangeloos hebben gedaan
  omdat zij de stichting een warm hart toedragen.GiriAsih-66.webVan Balinese dans tot kerstliederen en swingen tussen de tafeltjes door.Iedereen van harte bedankt voor het meeleven, het aanwezig zijn en de steun.

GiriAsih-10.web

 

 

 

 

 

 • Folders in verschillende Talen
  Er is een folder beschikbaar van het werk in Pohsanten in verschillende talen. Mocht U deze willen gebruiken dan deze besteld worden. U krijgt dat een versie die geprint kan worden.
 • Verslag verblijf Pohsanten
  Het verslag van een vrijwilliger die in Pohsanten is geweest, kunt u lezen op de pagina over vrijwilligers. Andere verhalen over vrijwilligers vind U regelmatig in de Naluri.
 • Zwemles_RoosZwemmen
  De kop is ervan af. Roos heeft vandaag haar eerste zwemles gegeven in Indonesia. De komende anderhalve maand zijn de kinderen van het kindertehuis in Pohsanten haar leerlingen. U mag haar verhaal natuurlijk op onze site volgen, maar ze heeft ook een eigen blog, op http://rooswielink.reismee.nl/
 • Tuinproject begint te lopen
  De eerste aanzetten voor het tuinproject zijn een hele
  tijd geleden gedaan. De grond is omgespit. Er zijn voren gemaakt en er zijn diverse groentes in gekweekt. Wellicht zijn ze niet allemaal bekend in Nederland, maar dan heeft u een goede reden om eens langs te komen… We kweken momenteel mais, kangkung, kouseband, rode peper, “sayur hijau” (dat betekent “groene groente”, dus heel veel hulp is deze vertaling ook niet).
 • Facebook
  Wellicht een dooddoener in deze tijd… de stichting heeft een Facebook-pagina waarop veel meer foto’s te bekijken zijn dan via deze site. Door de pagina “Leuk te vinden”, te “liken” in Facebook taal, kunt u zien wat er allemaal gebeurt in het tehuis en wat de kinderen meemaken.
  Onze Facebook-Facebookpagina is www.facebook.com/Giri.Asih.Foundation

 

 

Stichting Giri Asih

Hoe kun je helpen?

Keurmerken

Donateur worden?