Onze sponsors

Wij willen alle sponsors en donateurs van harte bedanken voor de steun die wij al vele jaren  ontvangen. Deze sponsors maken het mogelijk dat wij het kindertehuis en de kleuterschool hebben kunnen bouwen & beheren.

Ook willen wij de vele anonieme sponsors / donateurs niet vergeten:

  • Kinderen die op een vrije dag auto’s gaan wassen,
  • Mensen die hun zolder leegverkopen,
  • Jarigen / jubilarissen / winkels die een collectebus plaatsen
  • Vrijwilligers die via social media inzamelingsacties bewerkstelligen!

Je kan het zo gek niet bedenken, of het gebeurt. Met uw steun kunnen wij de dagelijkse kosten  betalen. Zoals de salarissen van leiding, de leraressen, het eten en drinken, de schooluniformen, boeken en andere schoolkosten… de waslijst is bijna eindeloos.

Tevens de vele vrijwilligers die hun kennis geven tijdens een verblijf van weken en soms maanden in het tehuis. Deze vrijwilligers geven hun kennis en allerhande hulp aan de kinderen met als doel om hun kennis te vergroten. Ook nemen zij vele klusjes ter verbetering van het tehuis ter hand en geven zij Engelse les op lokale scholen. Ook niet onbelangrijk hebben vrijwilligers vaak, op eigen initiatief, geld ingezameld bij familie, vrienden en kennissen. Dit geld wordt weer besteed aan kleding voor de kinderen, matrassen, schoenen, verf, etc.

Uiteindelijk gaat het er niet om hoeveel jij geeft maar het gaat erom dat je geeft omdat jij betrokken bent en er om geeft dat jij echt iets kan toevoegen aan een kansrijker leven voor een ander.

Voor iedereen, klein of groot, vaak of weinig, BEDANKT! want JIJ maakt het verschil.
Wij blijven hard ervoor werken om jullie giften optimaal ten goede van de kinderen te laten komen!

Stichting Giri Asih

Hoe kun je helpen?

Keurmerken

Donateur worden?