Buitenstuderende kinderen

Donateur worden

Wil jij graag doneren aan de stichting? Wat fijn! Je kunt uiteraard zelf een bedrag kiezen.

Als je ons wilt steunen

Stichting Giri Asih Nederland IBAN nummer: NL61ABNA0572578822

Devi
Ik ben Ni Made Devi Susilawati. Mijn roepnaam is Devi en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit Negara, regio Jembrana op Bali. Ik ben het tweede kind en heb nog een broer en zusje. Mijn ouders zijn helaas gescheiden en mijn moeder is hertrouwd met een nieuwe man. Wij zijn arm, maar hebben wel een kokosnoten plantage, waar ik meehelp wanneer ik thuis ben. Ik kwam in 2015 in het kindertehuis Pohsanten wonen, zodat ik door kon gaan met de middelbare school en verder studeren, waar ik en mijn ouders erg blij en dankbaar voor zijn! Ik was blij dat ik veel dingen in Asrama kon doen en veel vrienden en vrijwilligers heb leren kennen die mij ook Engels leerde. Mijn hobby’s zijn zingen en dansen. Balinese dans en modern. Ik neem ook vaak deel aan evenementen waar ik mee kan zingen of dansen. Met zingen kan ik mijn gevoelens uiten en met dansen kan ik oefenen met bewegingen, wat ik erg fijn vindt. Ik studeer op de universiteit in Singaraja economie, omdat ik het heel leuk vind om te bestuderen hoe iemand in de toekomst zich beter kan gedragen en het leven verdiept kan worden. Na mijn afstuderen wil ik graag bij een bank werken. Ik studeer nu in de richting management op school.
Eni
Hallo, mijn naam is Eni Kolezztika Gaddi, ik ben 21 jaar oud en ik kom van het eiland Sumba. Mijn ouders wonen daar nog en ze werken als boeren. Zij verbouwen rijst, mais, bananen en ook koffie. Ik heb ook 2 zussen en 2 broers en die kunnen nu ook naar school op Sumba. Ik kwam in 2015 in het kindertehuis Pohsanten wonen en verbleef daar tot 2018. Ik heb een hele fijne tijd in het tehuis gehad, ik heb daar goede vrienden gekregen en mensen die van mij houden. Ook heb ik er veel geleerd en altijd veel gesport. Ik hou van volleyballen en kon dat daar ook veel doen. Ik studeer biologie op de Tribuana Tunggadewi universiteit in Malang op Java. Ik heb daarvoor gekozen, omdat biologie erg belangrijk is in het dagelijks leven en veel voordelen heeft, zoals de structuur en functie van organen te leren kennen. Hiermee kunnen oorzaken van een ziekte en manieren hoe deze ziekte te behandelen mee gevonden worden. Ook het bestuderen van de verschillende soorten levende wezens die er zijn vindt ik interessant. Mijn toekomstwens is om mijn ouders gelukkig te maken, nadat ik succesvol ben en ook wil ik mensen helpen die hulp nodig hebben.
Nindi
Hallo, mijn naam is Nindi Wahyuni ​​en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit Pupuan Tabanan Bali. Op het ogenblik woon ik in Denpasar voor mijn studie. Mijn familie zijn boeren, ze wonen in Pupuan en verbouwen koffie. Wanneer ik thuis kom help ik nog steeds mee op het land. Ik heb een jongere zus, haar naam is Ninda Utami en zij woonde ook in het kindertehuis. Ik kwam in 2011 in het kindertehuis Pohsanten en woonde daar tot 2017. Ik kon toen naar de middelbare school gaan. Ik was erg blij toen ik in het tehuis woonde en heb daar geweldige herinneringen aan en heb er ook veel geleerd. Mijn hobby’ zijn traditionele dans, romans lezen en ik vind het ook leuk om te reizen. Ik studeer aan de Dhyana Pura University in Denpasar en koos voor de opleiding hotelmanagement omdat ik van gastvrijheid hou. Ik ben nu met mijn laatste jaar bezig. Mijn toekomstplan is dat ik een goede baan hoop te vinden en andere kinderen kan helpen aan een goede opleiding.
Maya
Hallo ik ben Maya Marlince en ben 20 jaar oud. Ik kom van het eiland Sumba. Op het ogenblik woon ik in Malang op Java voor mijn Biologie studie. Mijn ouders zijn boeren, ik heb 3 broers en twee zussen, zij leven allemaal op Sumba en helpen mee op het land waar we bananen, kokosnoten en koffie verbouwen. Ik kwam in 2015 in kindertehuis Pohsanten wonen en verbleef daar tot 2018. Ik heb daar een hele goede tijd gehad, ik kreeg een nieuwe familie, ze gaven mij liefde zoals mijn ouders. Ik hou van het kindertehuis en zal daar altijd van blijven houden! Ik heb geen speciale hobby’s, ik vindt alles leuk om te doen en vooral om mijn familie gelukkig te maken. Ik studeer biologie op de Tribuana Tunggadewi universiteit van Malang op Java. Ik koos hiervoor, omdat ik hierin kan leren over de aarde en het natuurlijk leven. Mijn toekomstwens is om lerares biologie te worden, zodat ik kan helpen bij het onderwijzen van de volgende generatie. Ik ben de stichting Giri-Asih en mijn sponsors enorm dankbaar dat ik deze kans heb gekregen om te studeren.