De kinderen

Als je ons wilt steunen

Stichting Giri Asih Nederland IBAN nummer: NL61ABNA0572578822

Donateur worden

Wil jij graag doneren aan de stichting? Wat fijn! Je kunt uiteraard zelf een bedrag kiezen.

Deo
Volledige naam: I kadek Deo Arta Wiguna, maar wordt Deo genoemd. Geboorte-datum: 19 september 2010. In tehuis sinds: februari 2021
Hallo ik ben Deo. Ik ben geboren in Tabanan en woon daar nog steeds met mijn vader, een oudere broer en jonger zusje. Mijn moeder is bij ons weggegaan toen ik klein was. Mijn vader had een eigen bedrijf, maar door de Corona pandemie verkocht hij niet meer genoeg en zijn we heel arm geworden. Daarom woon ik nu in het tehuis, zodat ik naar school kan gaan. Mijn hobby is vissen. Daarom vind ik het ook leuk dat we een visvijver hebben, maar ik vind het ook leuk om allerlei spelletjes en sporten met de andere kinderen te doen.
Marinus
Geboorte-datum: 1 maart 1999. In tehuis sinds: juli 2017
Hallo, ik ben Marinus. Voordat ik in de Asrama kwam wonen, woonde ik met mijn ouders op het eiland Sumba. De slechte situatie van mijn familie op Sumba is erg moeilijk voor mij, zij zijn namelijk erg arm. Ik ken dit tehuis, omdat mijn broer hier ook heeft gewoond. Ik ben erg blij dat ik hier nu ook mag wonen en hopelijk kan ik mijn dromen voor de toekomst verwezenlijken. Ik droom er namelijk van om politie agent te worden. En ik droom er ook van om mijn ouders gelukkig te zien, dat vind ik het allerbelangrijkste.
Nila
Volledige naam: Ni Kadek Nila Sari Geboorte-datum: 22 februari 2013. In tehuis sinds: juli 2020
Hallo, mijn naam is Nila. Ik ben geboren in het plaatsje Yehembang in Bali. Ik zit nu in de 4de klas. Mijn broer, Tu Agus, is samen met mij in het tehuis in Pohsanten komen wonen, dat maakte het voor mij in het begin gemakkelijker. Nu ben ik helemaal gewend en vind het leuk om hier te wonen. Voordat ik in Pohsanten kwam wonen woonde ik met mijn broer en mijn vader samen. Mijn hobby is dansen. Als het met studeren mocht lukken dan hoop ik ooit een dokter te worden zodat ik andere mensen kan helpen.
Brian
Geboorte-datum: 7 augustus 2008 In tehuis sinds: juni 2017
Hallo, mijn naam is Brian. Voordat ik naar dit tehuis op Bali verhuisde woonde ik op een ander eiland, Sumba. Hier woonde ik samen met mijn opa en oma en mijn broertje Jois. Hij woont ook in de Asrama. De economische situatie op Sumba is heel slecht en mijn familie is dan ook heel erg arm. Naar school op Sumba kon helaas niet. Mijn moeder is vertrokken en ik kwam in het tehuis waar mijn oudere broer inmiddels al woonde. Mijn droom is om mijn ouders en broer gelukkig te zien.
Mahendra
Volledige naam: I Kadek Dwipa Mahendra Putra Geboorte-datum: 14 juni 2008. In het het tehuis sinds: juli 2020
Hallo, mijn naam is Mahendra. Ik ben geboren in Pohsanten, Bali. Sinds juli 2020 woon ik in het tehuis, mijn beide ouders zijn overleden. Ik heb een jonger zusje, zij woont bij onze oma. Ik hou enorm van vissen, ik vind het best jammer dat ik dit niet in de buurt kan doen. Mijn wens voor de toekomst is om politie-agent te worden.
Anom
Volledige naam: Kade Anom Gunawan Geboorte-datum: 08 juli 2007 In tehuis sinds: juli 2019
Hallo, ik ben Anom. Ik kom uit Banjar Munduk Tumeeng, Berangbang. Ik woonde daar met mijn ouders. Ik heb 2 oudere broers, maar die wonen niet meer thuis. Ik ben naar de Asrama gekomen omdat er geen geld voor school was. Ik ga naar de SMAN Mendoyo school en zit in de 2e klas. Mijn hobby is voetbal. Ik weet nog niet wat ik wil worden later.
Jois
Geboorte-datum: 28 september 2006. In tehuis sinds: 2016
Hallo, mijn naam is Jois, ik kom van een ander eiland, Sumba. Hier woonde ik samen met mijn opa en oma en mijn broertje Brian. Hij woont ook in de Asrama. Mijn familie is te arm om mij naar school te laten gaan. Daarom ben ik naar dit tehuis gebracht. Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik hier mag wonen. Ik hoop dat ik ooit een politie-agent kan worden en mijn ouders gelukkig kan maken.
Ayu Cinthya
Geboorte-datum: 29 juni 2004. In tehuis sinds: juni 2017
Hallo, ik ben Ayu. Ik ben erg blij dat ik in Panti Asuhan Pohsanten mag verblijven. Voordat ik hier kwam wonen, woonde ik samen met mijn ouders in een dorp. Ik zal nooit vergeten dat mijn vader overleed door een val uit een boom. Sindsdien is mijn familie arm en is er veel verdriet thuis vanwege het gemis van een vader als hoofd van de familie. Ook kon ik niet meer naar school, omdat daar geen geld meer voor was. Ik kende dit tehuis door mijn buren en ik besloot om in dit tehuis te gaan wonen om mijn dromen waar te maken. Mijn droom is om mijn moeder en jongere zusje gelukkig te zien, zodat zij net zo’n goed leven kunnen hebben als ik nu heb in de Panti (tehuis).
Adri
Geboorte-datum: 26 april 2000 In tehuis sinds: juni 2017
Hallo, mijn naam is Adri. Voordat ik naar het tehuis op Bali verhuisde woonde ik op het eiland Sumba. De economische situatie op dit eiland is erg slecht en dus is de situatie van mijn familie ook onzeker. We zijn erg arm en ik kon daar helaas niet naar school. Maar sinds ik in dit tehuis woon kan ik eindelijk naar school en mijn droom nastreven. Ik wist dat ik hard moest gaan studeren toen ik naar het tehuis verhuisde. Nu ben ik zo blij dat dit tehuis mijn thuis is. Ik zal hard blijven studeren om mijn droom te vervullen. Mijn grootste droom is om mijn ouders gelukkig te maken.
Sinta
Geboorte-datum: 13 januari 2005 In tehuis sinds: mei 2013
Hallo, mijn naam is Sinta. Ik hou van dit tehuis. Ik ken dit tehuis door mijn moeder. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik hier mag wonen. Voordat ik naar dit tehuis verhuisde, woonde ik met mijn grootmoeder en met mijn zus. Maar mijn grootmoeder is zo arm dat ik niet naar school kon. Ik hoop dat ik mijn droom kan vervullen en een beter leven kan leiden dan voorheen. Zodat ik mijn hulp kan verspreiden voor mensen die hulp nodig hebben. Net als dat ik dat heb gehad. Ik ben dankbaar voor alle mensen die mij in dit tehuis hebben geholpen en nog steeds helpen.
Tu Agus
Volledige naam: I Putu Agus Febriana Geboorte-datum: 8 februari 2010
Hallo, ik ben Tu Agus, geboren in Jembrana, Bali. Ik zit in de 4e klas. Ik houd enorm van voetbal en kan me hiermee enorm uitleven op het terrein van het tehuis, we hebben namelijk een voetbalveld, waar ik enorm blij mee ben! Ik heb een jonger zusje, zij heet Dek Nila en zij woont ook in de Asrama. Wij woonden alleen met onze vader, hij heeft echter te weinig geld om ons naar school te laten gaan, daarom zijn wij in het tehuis Posanten komen te wonen. Later als ik groot ben wil ik graag politie-agent worden.
Sri
Volledige naam: Nimade Sri April Yanti Putri, Geboorte-datum: 09/04/2008 In tehuis sinds: juli 2019
Hallo, ik ben Sri. Ik ben geboren op 9 april 2008. Ik heb 1 zus, Sovia en zij woont ook in Asrama Pohsanten. Ik kom uit Pongkung jangu, Pohsanten en woonde daar met mijn opa. Ik ben naar Asrama gekomen omdat er geen geld voor school was. Ik ga naar de SDN school in Pohsanten en zit nu in de 4e klas. Mijn hobbies zijn dansen en leuke dingen doen met mijn vriendinnetjes. Later wil ik graag dokter in een ziekenhuis worden.
Agung
Geboorte-datum: 18 december 2002 In tehuis sinds: 2015
Mijn naam is Agung. In 2015 ben ik naar dit tehuis verhuisd. Mijn zus heeft mij in contact gebracht met dit tehuis. Ik besloot hier te gaan wonen, omdat ik mijn leven wilde verbeteren. Ik kom uit een erg arm gezin en ik hoop dat ik op een dag mijn droom kan vervullen door een politie agent te worden. Ik ben dankbaar en wil iedereen bedanken die ons helpt en ik hoop dat God jullie allen zal zegenen.
Vito
Geboorte-datum: 17 januari 2003 In tehuis sinds: 2018
Hallo, mijn naam is Vito. Via mijn familie ken ik dit tehuis en verblijf ik in asrama Pohsanten sinds 2018. De reden voor mij om voor de asrama te kiezen is omdat ik mijn leven wil veranderen. Ik ken mijn ouders niet, mijn moeder verliet mij toen ik 4 jaar was. Gelukkig heb ik een lieve stiefmoeder die mij met veel liefde heeft laten opgroeien en zij wenst dat ik later succesvol ben. Op een dag hoop ik mijn droom waar te maken om een goede kok te worden en te werken op een cruiseschip. Ik ben iedereen die mij helpt zeer dankbaar en dat God iedereen maar mag zegenen.
Intan
Volledige naam: A.A. Intan Kumala Dewi Geboorte-datum: 12 juni 2006 In het tehuis sinds: juli 2020
Mijn naam is Intan, ik ben geboren in Denpasar, Bali. Ik zit in de tweede klas van de middelbare klas. Ik hou enorm van zingen. Ik heb 2 oudere zussen en een broer, zijn naam is Agung en hij woont ook in de Asrama. Agung heeft ervoor gezorgd dat ik ook in het tehuis kon komen wonen. Onze ouders zijn gescheiden, voordat ik in Pohsanten kwam woonde ik met mijn moeder samen. Ik zing veel met de andere meisjes, dit is iets waar ik erg van geniet. Later wil ik Fashion designer worden.
Sastra
Volledige naam: I Putu Sastra Wirawan Geboorte-datum: 3 januari 2009 In het tehuis sinds: 8 juli 2020
Hallo, ik ben Sastra, geboren in Pohsanten, Bali. Ik zit in de 4e klas. Ik houd van fietsen en van voetbal en ik geniet er enorm van om dit samen met de andere kinderen uit de Asrama te doen. Ik heb een jonger zusje en broertje. Later als ik groot ben wil ik graat Youtuber worden.