Het huis in Pohsanten

Als je ons wilt steunen

Stichting Giri Asih Nederland IBAN nummer: NL61ABNA0572578822

Donateur worden

Wil jij graag doneren aan de stichting? Wat fijn! Je kunt uiteraard zelf een bedrag kiezen.

Adres

Asrama Anak Pohsanten Tempek 3 Banjar Rangdu Desa Pohsanten - kecamatan Mendoyo - kabupaten Jembrana Propinsi Bali - Indonesia Postcode: 82261 informatie: info@giri-asih.n

Locatie kindertehuis Pohsanten

Kinderhuis Pohsanten (Asrama Anak Pohsanten) is gelegen in het dorp Pohsanten, wijk "Rangdu", buurt "Tempek III". In de plaats "Mendoyo" en in de regio "Jembrana".

Uitgebreide routebeschrijving

Vanuit Denpasar/Kuta/Sanur is Pohsanten ongeveer 3 uur rijden. We hebben bij deze routebeschrijving, de laatste 3 km beschreven... Eerst kom je bij het dorp Tegalcankring (LET OP: opvallend), er zijn verkeerslichten; Een paar honderd meter verder is er een S-bocht, met een wit standbeeld / beeldengroep; Aan de rechterhand, een paar honderd meter verder zie je een sportveld; Je gaat een brug over; Aan de rechterkant volgt een huis met een prachtig rieten dak, met in de voortuin zes statige dikke palmbomen; Een paar honderd meter verder: Aan de linkerkant is er een geel bordje met een uitroepteken, hier rechtsaf slaan. Elke Indonesiër noemt het een driesprong, maar het is meer een T-splitsing met een standbeeld / offerplaats waar je omheen gaat; Rijd langs de Pasar (markt) Pohsanten; Rijdt voorbij het Kantor Kepala Dusun Rangdu (foto hieronder) Na anderhalve kilometer linksaf slaan, over een ‘bruggetje’ heen;  (foto's hieronder) Na 300m ligt Kindertehuis Pohsanten aan je rechterhand.

Kaart van Pohsanten

Deze foto's helpen u de weg te vinden naar het huis waar de kinderen wonen.

Kantor kepala dusun Rangdu

Hier linksaf slaan… richting TK Tantri / Asrama Anak

Het bord “TK Tantri / Asrama Anak Pohsanten” … linksaf dus