Onze sponsors

Donateur worden

Wil jij graag doneren aan de stichting? Wat fijn! Je kunt uiteraard zelf een bedrag kiezen.

Als je ons wilt steunen

Stichting Giri Asih Nederland IBAN nummer: NL61ABNA0572578822

01-01-2020

Hierbij bedanken wij de Zutphense HAND voor hun donatie van 5.000 euro voor het lopende agrarische project en 1.000 euro bijdrage voor de benodigde vervanging van het dak. DE HAND is een prachtige, grote kringloopwinkel in het mooiste straatje van Zutphen! De opbrengst van de Zutphense HAND gaat naar goede doelen in ontwikkelingslanden of in de buurt van Zutphen.

Voorwaarden aanvraag buitenlandse projecten

* De aanvrager moet in de regio Zutphen wonen.
* De aanvrager moet rechtstreeks betrokken zijn bij het project en erover kunnen rapporteren.
* De bijdrage moet bijdragen aan een zelfstandiger functioneren van de doelgroep.

Wij willen alle sponsors en donateurs van harte bedanken voor de steun die wij al vele jaren  ontvangen. Deze sponsors maken het mogelijk dat wij het kindertehuis en de kleuterschool hebben kunnen bouwen & beheren.

Wij willen alle sponsors en donateurs van harte bedanken voor de steun die wij al vele jaren ontvangen. Deze sponsors maken het mogelijk dat wij het kindertehuis en de kleuterschool hebben kunnen bouwen & beheren.

Ook willen wij de vele anonieme sponsors / donateurs niet vergeten:

  • Kinderen die op een vrije dag auto’s gaan wassen,
  • Mensen die hun zolder leegverkopen,
  • Jarigen / jubilarissen / winkels die een collectebus plaatsen
  • Vrijwilligers die via social media inzamelingsacties bewerkstelligen!

Je kan het zo gek niet bedenken, of het gebeurt. Met uw steun kunnen wij de dagelijkse kosten  betalen. Zoals de salarissen van leiding, de leraressen, het eten en drinken, de schooluniformen, boeken en andere schoolkosten… de waslijst is bijna eindeloos.

Tevens de vele vrijwilligers die hun kennis geven tijdens een verblijf van weken en soms maanden in het tehuis. Deze vrijwilligers geven hun kennis en allerhande hulp aan de kinderen met als doel om hun kennis te vergroten. Ook nemen zij vele klusjes ter verbetering van het tehuis ter hand en geven zij Engelse les op lokale scholen. Ook niet onbelangrijk hebben vrijwilligers vaak, op eigen initiatief, geld ingezameld bij familie, vrienden en kennissen. Dit geld wordt weer besteed aan kleding voor de kinderen, matrassen, schoenen, verf, etc.

Uiteindelijk gaat het er niet om hoeveel jij geeft maar het gaat erom dat je geeft omdat jij betrokken bent en er om geeft dat jij echt iets kan toevoegen aan een kansrijker leven voor een ander.

Voor iedereen, klein of groot, vaak of weinig, BEDANKT! want JIJ maakt het verschil.
Wij blijven hard ervoor werken om jullie giften optimaal ten goede van de kinderen te laten komen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.