Vrijwilliger worden

Donateur worden

Wil jij graag doneren aan de stichting? Wat fijn! Je kunt uiteraard zelf een bedrag kiezen.

Als je ons wilt steunen

Stichting Giri Asih Nederland IBAN nummer: NL61ABNA0572578822

Op allerlei manieren kan je jezelf inzetten als vrijwilliger.

 

  • Verblijf een periode in het tehuis als vrijwilliger of stagiaire in Pohsanten en zet je in met de kwaliteiten die je hebt. Je kan activiteiten doen, kinderen helpen bij huiswerk maar ook helpen bij het onderhoud van het pand en de tuin.

 

  • Dagje uit;
    Neem de kinderen een dagje uit als je op vakantie in Bali bent
  • Breng je expertise in;
    Op allerlei gebieden kunnen de kinderen en het huis je expertise gebruiken. Of het nu gaat om Engelse les of specifieke projecten. Als je de expertise in huis hebt, laat het ons weten.
  • Doneer in natura;
    Hulp in natura kunnen we goed gebruiken. Denk aan kleding, schoenen, schoolmateriaal, speelgoed, beddengoed, handdoeken, badspullen …

We hebben een document gemaakt (vrijwilligers informatie) wat je hier kan downloaden. Hier zetten we enkele van onze wensen uiteen om een mogelijk verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Heeft u toch nog vragen, dan kunt u mailen naar info@giri-asih.nl, of gebruik maken van het contactformulier.

 

Via onderstaande link kom je op de site van Yobbers en vindt je meer informatie. Ook via deze manier kun je je aanmelden voor vrijwilligerswerk in ons tehuis

Lees meer 

Dit is de ervaring van Nawal, die een maand in het kindertehuis verbleef:
Mijn verblijf in het Pohsanten weeshuis was een geweldige ervaring! Ik heb drie weken samen met mijn goede vriendin Sophie selfempowerment- en Engelse lessen gegeven aan de kinderen.
Het was erg goed om te zien hoe de kinderen zich thuis voelden in het tehuis en hoe zij met enthousiasme meededen aan de activiteiten.
Ondanks het feit dat wij niet echt Indonesisch spraken en de kinderen ook niet echt Engels, was het toch mogelijk om met elkaar te communiceren door middel van een paar tolken (lees: oudere kinderen die toch al wel een beetje Engels spraken die voor ons vertaalden). Maar ook met handen en voeten praten kom je vaak een eind op weg! 😉
Het tehuis is ontzettend netjes en schoon. Ik voelde me echt thuis in de paar weken dat ik daar zat. Ik was blij te zien dat het geld die de stichting bij elkaar bracht duidelijk goed terecht kwam.
Als laatst zou ik graag de leiding van het tehuis willen bedanken voor hun gastvrijheid.
Ik kan iedereen aanraden zijn/haar expertise of talent te delen met de kinderen door vrijwilligerswerk te gaan doen in het Pohsanten weeshuis!